Darált magokat hogyan tároljak?
Figyelt kérdés
Én hülye daráltam le mindenféle magot, tökmag, napraforgómag, szezámmag, lenmag, chiamag, törökmogyoró, mandula, kesudió...
Egy hónapig kellene tárolni őket, mert ezidő alatt fel fogom használni (zabkásába)
Szerintetek hogyan kellene tárolni? Zacsiban fagyasztva esetleg?!
2021. máj. 10. 17:11
1/4 anonim válasza:
Kis befőttes üvegben tenném fagyasztóba a gyorsan avasodókat (tökmag, lenmag, török mogyoró). A többit üvegben szobahőmérsékleten, esetleg hűtőben.
2/4 anonim válasza:
Zacsiban is fagyaszthatod, csak ne legyen lyukas.
3/4 anonim válasza:
Fagyasztóba tedd. Amit másnap használsz, azt előtte a hűtőbe vagy a konyhapultra is kiteheted arra az 1 napra.
Én minden olajos magot így tárolok, mert nagyon hamar avasodnak és borzasztó drágák.
4/4 anonim válasza:
A zacsiban könnyen bemolyosodik. Jól záródó üvegben a legjobb és úgy tart a elgtovább. És lehetleg ne elöl, hanem szekrényben/fiókban, fénytől védve. A fagyasztás szintén opció, azt dupla zacskóban szoktam, hogy ne vegye át a fagyasztó szagát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!