Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Darált magokat hogyan tároljak?

Darált magokat hogyan tároljak?

Figyelt kérdés

Én hülye daráltam le mindenféle magot, tökmag, napraforgómag, szezámmag, lenmag, chiamag, törökmogyoró, mandula, kesudió...

Egy hónapig kellene tárolni őket, mert ezidő alatt fel fogom használni (zabkásába)

Szerintetek hogyan kellene tárolni? Zacsiban fagyasztva esetleg?!


2021. máj. 10. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kis befőttes üvegben tenném fagyasztóba a gyorsan avasodókat (tökmag, lenmag, török mogyoró). A többit üvegben szobahőmérsékleten, esetleg hűtőben.
2021. máj. 10. 17:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Zacsiban is fagyaszthatod, csak ne legyen lyukas.
2021. máj. 10. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Fagyasztóba tedd. Amit másnap használsz, azt előtte a hűtőbe vagy a konyhapultra is kiteheted arra az 1 napra.

Én minden olajos magot így tárolok, mert nagyon hamar avasodnak és borzasztó drágák.

2021. máj. 10. 17:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A zacsiban könnyen bemolyosodik. Jól záródó üvegben a legjobb és úgy tart a elgtovább. És lehetleg ne elöl, hanem szekrényben/fiókban, fénytől védve. A fagyasztás szintén opció, azt dupla zacskóban szoktam, hogy ne vegye át a fagyasztó szagát
2021. máj. 10. 21:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!