Hogyan tároljam?
Figyelt kérdés
Kerekesszékes mozgáskorlátozott vagyok és nem mindíg tudok elmenni vásárolni, ezért érdekelne, hogy hogyan tudnék zöldséget tárolni panel házban, hogy ne fonnyadjon meg egy hét alatt?2019. máj. 7. 11:50
1/4 anonim válasza:
Én ahűtőszekrény egyik dobozát használom zöldség és gyümölcs tárolására. Ami nem fér be, a lakás leghidegebb helyiségében tárolom nyíló zacskóban.
3/4 anonim válasza:
Tupperware éléstár, vagy rendelsz tescoból házhoz bevásárlást
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Én úgy tudom, lehet, hogy rosszul, hogy a krumplit, a banánt és még pár terméket nem ajánlatos hűtőben tárolni. Azt hiszem az lesz a megoldás, hogy tényleg a lakás leghidegebb részére teszem.
2019. máj. 8. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!