Hogyan tároljam a kenyeret, hogy minél több ideig friss maradjon?
Figyelt kérdés
Zacskóban nyitott szájjal vagy zárjam le mindig? Ha lezárom, akkor nyomjam ki belőle a levegőt?
Ha nem zacskóban, akkor szabadon vagy szekrényben? Esetleg vegyek egy kenyértárolót, van neki értelme?
2020. szept. 2. 02:31
3/20 anonim válasza:
Fagyasztani szoktam én is, sőt általában az egész kenyeret el is osztom több részre, akkor nem kell az egészet elővenni.
Amúgy meg ha ezt nem akarod akkor legjobb amit tehetsz az tényleg az, hogy zacskó, és a levegőt kinyomod belőle.
4/20 anonim válasza:
Én is a fagyasztóba teszem. Ha kell kenyér, kiveszek pár szeletet. A kenyérpirítónknak van kiolvasztó funkciója, egy perc alatt finom meleg és ropogós lesz a kenyér, mintha akkor sült volna.
5/20 anonim válasza:
Normál hűtő is elég, amennyiben max. 1 hétre való kenyered van. Csak időben vedd ki azt a mennyiséget, amit éppen meg akarsz kajálni, hogy legyen ideje egy kicsit felmelegedni szoba hőmérsékletre.
6/20 anonim válasza:
Lefagyasztod, és amennyi kell belőle, azt kiolvasztod egy pirítóban vagy sütőben. Nem lesz más íze vagy állaga, teljesen jól lefagyasztható.
8/20 anonim válasza:
Friss nem marad, csak fogyasztható.
9/20 anonim válasza:
Lehet kapni vakumos kenyertartot. Nem probaltam de biztos jo lehet, mikor becsukod kiszivja a levegot.
10/20 anonim válasza:
Mélyhűtőben. De lehet kapni nálunk kisboltban pl. olyan kenyeret, ami félkész, csak be kell tenni a sütőbe és tíz perc alatt megsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!