Miért egyre rosszabb a zsömlék minősége?
Figyelt kérdés
Hol száraz, kemény, beletörik a fogam, hol nyers a tésztája, szinte annyira, hogy meg kel a gyomromban.2021. ápr. 20. 13:35
11/14 anonim válasza:
Én mindig császárzsemlét szokok venni, azok általában jobb minőségűek. Igaz kicsit drágábbak is.
12/14 A kérdező kommentje:
Pékség az van bőven nálunk, de ott is hol ilyen, hol olyan a zsömle, ritkán fogok ki jó zsömlét.
2021. ápr. 20. 18:39
13/14 anonim válasza:
A "sima" gömbölyű zsömlét veszed?
Próbálj alternatívákat... ciabatta, német zsömle, császárzsömle, baguett, stb. ....
14/14 anonim válasza:
Néha már azon gondolkodom, hogy basszus, miért ilyen liszt-alapú a társadalmunk, és miért eszünk mindenhez kenyeret és péktermékeket. Klassz lenne, ha nem léteznének, nem lenne ilyen nehéz a fogyókúra, és elhizni sem lehetne ilyen könnyen. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!