Mi a véleményetek az instant zabkásáról (pl. Cerbona)? Sokkal rosszabb minőségű, mint a házilag készített zabkása?
Az a helyzet, hogy nem értem, mire jó a zabkása gyors cucc eleve, ki az a lustaság, aki aranyárban megveszi az adalékolt kis vackot? Normál embernek eleve nem elég fél fogára se pár dekagramm étel, az kb. semmi kalória.
A saját nyilván egészségesebb, ha úgy csinálom, hogy ezt a szempontot figyelembe veszem.
Kimaradt egy pont, de remélem, érthető volt valahol.
Na ja, cukor, azt mi itthon soha nem teszünk a zabkásába ilyen direkt tömény módon, csak friss gyümölcsként (én pedig úgy sem).
Ha nem is a cukortartlma miatt aggódnék, akkor se venném meg, mert árban sem éri meg.
Egy 500 g-os zabpehely, amit lisztes zsacskóban kapni, általában 2-300 Ft, de legyen 300.
Ugyanez a zabpehely, csak ízesítetten, szétporciózva, mondjuk 60 g-onként számolva kb. 1000 Ft.
Egyszerűen nem éri meg.
Az adalékok miatt igen.
De ízre nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!