Mitől lesz egy cukor nélküli méz rosszabb, mint a rendes, természetes méz?
Mert ugye azt mondják, hogy a cukor nélküli méz, az nem is méz... Ez igaz lehet? És, hogy nincs értelme.. Ezt az eljárást egyébként hogyan csinálják? Nem árt a méznek, hogy kivonják belőle mondjuk a fontos nyomelemeket, vitaminokat?
Főleg méhészek véleménye érdekelne, de aki tudja rá a választ és nem csak lődöz és találgat, annak a válaszát is megköszönöm.
Mivel minden mézben van cukor, ezért ezzel nem értek egyet. Pont ez a lényege a kérdésemnek, hogy mitől lesz rosszabb az a méz, ha KIVONJÁK belőle a cukrot, és ezt hogyan teszik?
Tehát kedves előző amit te mondasz, az nem igaz! Ugyanis MINDEN mézben van cukor, és ez A NORMÁLIS, hogy van benne!
Amiről TE írsz, az MAXIMUM arra vonatkozna, ha DIREKT beleraknak a méheken KÍVÜL PLUSZ cukrot!
Ez a pancsolás! Ettől lesz benne több, mint eredetileg amit a méhek mézében van!
De mivel én nem a pancsolásra vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy ha "eltüntetik" akkor:
1.) Hogyan tüntetik el?
2.) Nem árt-e az eredeti állapotú méznek?
3.) Lehet-e igazi méznek hívni pl. vitaminok, nyomelemek szempontjából? Tehát MEGŐRZI-e a mézre jellemzőeket?
Ez volt a kérdésem! Nem tudom mit nem lehet ezen érteni.
Olyan nincs, hogy a mézböl kivonak cukrot - mert akkor nem marad semmi, ugyanis a méz is cukor, csak nem répacukor.
Ugyan linkelj már be valamit, hogy honnan szeded a cukor néküli méz ötletét!?!??!?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!