Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A szalagos fánk eláll 1 napig?

A szalagos fánk eláll 1 napig?

Figyelt kérdés

Ugyértem hogyha én kisütöm a fánkot mondjuk pénteken délután akkor az szombat délutánig nem fog megszikkadni se megkeményedni se semmi?

Ehető puha és finom marad?

#finom #fánk #előlreisköszi
2021. ápr. 2. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
nem lesz olyan jó, de baja nem lesz
2021. ápr. 2. 22:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊
2021. ápr. 2. 22:28
 3/9 Miss Endzsi ***** válasza:
83%
Olyankor teszek rá egy kis lekvárt.
2021. ápr. 2. 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, közel sem lesz olyan
2021. ápr. 2. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Frissen a legfinomabb, de egy nap utánmég bőven jó. Főleg lekvárral. Én sárgabarackkal szeretem.
2021. ápr. 3. 00:04
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Hát finom nem lesz. Meg lehet enni, de az élvezeti értékét össze nem lehet hasonlítani. Inkább aznap süsd. Ha sehogy nem megy, akkor mikróban meg kell melegíteni.
2021. ápr. 3. 00:11
 7/9 anonim ***** válasza:
78%
Enni meg lehet, csak nem lesz finom
2021. ápr. 3. 01:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a kelt tészták nem arról híresek, hogy napokig megőrzik azt a állagot, élvezeti értéket, mint amilyenek frissen voltak.

Megromlani nyilván nem fog, de megszívósodik, kicsit olyan szivacsos lesz...

Annyit tudsz tenni, hogy sütés után hűvös helyen minél rövidebb idő alatt lehűtöd, ha pedig lehűlt, húzol rá folpackot, hogy ne minél több nedvességet megtartson.

Evés előtt pedig visszamelegíted, akár előmelegített forró sütőben, akár mikróban, de mindkét esetben nagyon óvatosan!

Ne forróra melegítsd, még csak ne is melegre, elégedj meg azzal, hogy kicsit nangyos!

Ha felforrósodik, akkor pillanatnyilag nagyon jó puhává válik, de forrón extra gyorsan gőzölög ki belőle a nedvesség, így a visszamelegítés után 1-2 perccel, ahogy hűl, akár kopogósra is száradhat, ha túl forróra melegíted!

2021. ápr. 3. 04:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Össze se lehet hasonlítani a másnapos, szikkadt fánkot a frissel, de én lekvárba mártva, és teával leöblítve, kifejezetten szeretem.
2021. ápr. 3. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!