Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Kész szalagos fánk meddig áll el?

Kész szalagos fánk meddig áll el?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy frissen jó, de elfelejtettem, hogy van még öt darabom. Szombaton sült, azóta a spejzban volt. Megehetem még?

2014. jan. 13. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan megeheted. Szagold meg, nem avas vagy penészes-e, de két nap alatt nem hiszem.
2014. jan. 13. 12:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Fogom a fejem az ilyen kérdéseknél, hogy ez komolyan felmerülhet valakiben.

Igen, megeheted, semmi baja, még csütörtökön is bőven jó lenne. Az már más kérdés, hogy nem friss már most sem.

2014. jan. 13. 12:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Azért mertem ilyen kérdést feltenni, mert gőzöm sincs, miből készül a fánk. :)
2014. jan. 13. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Megeheted nyugodtan.
2014. jan. 13. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:

nem tudod miből készül a fánk? :D

hát nem húsból annyit elárulok

egyébként meg kóstold meg, ha jó íze van, akkor megeheted

2014. jan. 13. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha van még annyi, hogy megéri: rakd zománcos tepsibe, vagy akár egy lábasba, dugd be a meleg sütőbe, egy kicsit átmelegszik, valamivel jobb lesz, mint teljesen hidegen!
2014. jan. 13. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!