Mitől lesz szalagos a fánk? Kb 50db -hoz mennyi lisztet kellene használni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 11:56
1/2 anonim válasza:
A jól megkelt fánkot a zsírba téve több mint a feléig kiemelkedik a zsírból és megfordítva szintén.ezért a fánk felénél nem sül meg pirosbarnára egy csíkban hanem világos marad, ez a szalag.
2/2 anonim válasza:
Attól, ha egyik felét fedő alatt sütöd, majd leveszed a fedőt és megfordítod, ilyenkor már fedő nélkül sütöd, np és persze attól is, ha jó a tésztája.
7 dl lisztből szoktam csinálni, ez kb 40 db, de én nem túl nagyra szaggatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!