Miért ilyen rosszak a bolti fánkok?
Sűrű és általában keserű tésztájuk van. Persze szépek, vicces színekben pompáznak, de nem finomak.
Mi az oka ennek?
Miért van, hogy amit itthon csinálok szalagos fánkot az finom, könnyű, van íze a tésztájának?
Miért nem ilyet árulnak a boltokban?
1, nem mindenhol rossz.
2, A te érvelési hibád: állító kérdés.
3, A te magad által jól megdicsért, olajban kisütött kelt tésztád más, mint a donut, amit sok helyütt árulnak. ugyanis az nem olajban sült kelt tészta. Ami, a te elképzelésed ellenére nehéz, hizlaló étel, és fél nap után olyan száraz, hogy a kutya nem eszi meg.
4, Ezek után elég könnyű elképzelni, hogy miért nem sütögetnek minden üzletben két óránként étolajban fehérlisztes kelt tésztákat.
5, Nem igaz, hogy nem finomak. A világ nagyobb részén, sokkal több embernek az ízlik. Én is azt szeretem, kiváló szalagos fánkot sütök, de utálom az olajban sütött tésztákat. Így sütök donutot, tepsiben.
6, Ízlésről nem vitatkozunk.
Valószínűleg a sok, nem embernek való adalékanyagoktól.
Állományjavító, ízfokozó, tartósító stb.
Az itthon készült fánknak a technikája nagyüzemben nem kivitelezhető. Nekem sem ízlenek, és le lehet pontozni ezért, mert én még a nagymama fánkján nőttem fel.
te hol vasarolsz??
életben nem ettem még keserű fankot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!