Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi az, amit bármikor megennél...

Mi az, amit bármikor megennél reggelire?

Figyelt kérdés
Esetleg van olyan is, aki tényleg mindig ugyanazt eszi reggelire? Ha igen, milyen megfontolásból?

2021. márc. 17. 07:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos nincs ilyen. Ha csak 1 csepp olaj is van benne, engem azonnal meghajt akármi is legyen az, ha éhgyomorra eszem. Emiatt müzlit, különböző pékárukat eszek. El nem tudnám képzelni azt, hogy az egész hátralevő életemben ugyan azt egyem mindig reggelire.
2021. márc. 17. 11:09
 22/29 anonim ***** válasza:
56%
Zsíron sütött hagymás rántotta, ami egyben van hagyva (csak az elején van kicsit mozgatva, hogy rögös legyen), serpenyőben sült kakastaréj, vagy ha olyat is említhetek, amit már sosem fogok enni, akkor friss kiflikarikák, és nagyanyám házi körözöttje.
2021. márc. 17. 11:29
 23/29 anonim ***** válasza:
33%
Tejszínes spenót, egy kis fokhagymával
2021. márc. 17. 15:33
 24/29 anonim ***** válasza:
74%
Saját keverésű műzli, már évek óta azt eszem. Talán havonta kétszer nem azt. Még nem unom. Konkrétan egész életemben ezt tudnám enni reggelire.
2021. márc. 17. 15:58
 25/29 anonim ***** válasza:
84%
Én nagyjából mindig ugyanazt eszem, valamilyen kekszet joghurttal/joghurtitallal. Persze mindig másfajta kekszet (általában házi készítésű zabkekszet, vagy bolti cukormenteset) és különféle joghurtokat. Kora reggel nem vagyok nagyon éhes, meg ezt gyorsan meg lehet enni, ami suliba menet előny. Mióta távoktatás van és ráérek reggel, többször csinálok zabkását is, sokszor csak ilyen kész porból, néha rendesen zabpehelyből. Kb. ezek azok az ételek, amiket bármikor megennék reggelire.
2021. márc. 17. 16:04
 26/29 anonim ***** válasza:
75%
Én már KB 1 éve mindig ugyanezt eszem. 2 szelet teljes kiörlesü piritos margarinnal mézzel vagy lekvárral és 2 bögre rizstejes vagy mandulatejes kávé. Néha kiváltom zabkásával de elég mozgalmas a munkám és ekkor már 10kor szörnyü éhség tör rám. Régebben ettem sós reggelit is de egy ideje csak édeset kivánok reggel.
2021. márc. 18. 10:28
 27/29 anonim ***** válasza:
75%
Már vagy 10 éve lágytojást reggelizek és egyáltalán nem unom. :)
2021. márc. 18. 16:31
 28/29 anonim válasza:
75%
Szendvics sajttal, sok zöldséggel, valamilyen "kecével" (ú, de utálom ezt a szót :D), pl. humusszal, zöldségpástétommal, kőrözöttel stb.
2021. márc. 18. 17:24
 29/29 anonim ***** válasza:
Főtt tojás (csak a fehérje), szójatejes zabkása áfonyával vagy cseresznyével. (A friss cseresznye télen a legjobb).
2022. jan. 8. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!