Mi az, amit bármikor megennél reggelire?
Figyelt kérdés
Esetleg van olyan is, aki tényleg mindig ugyanazt eszi reggelire? Ha igen, milyen megfontolásból?2021. márc. 17. 07:25
11/29 anonim válasza:
- Sült császárszalonna tükörtojással
- Rio Mare friss pékáruval, zöldséggel
- Sült virsli, sült trappista sajttal
12/29 anonim válasza:
Én a gimis éveim alatt minden hétköznap csak egy banánt ettem reggelire mert semmi más nem ment le félálomban, kora hajnalban. Mostanság már rendesen reggelizek, de továbbra is jöhet gyakran a banán, csak kiegészül zabpehellyel, vagy sütibe rakva :)
13/29 anonim válasza:
Tojás. De egy teljes angol reggelit is szívesen megennék minden reggel. Ebben két dolog akadályoz meg. Egyrészt nem mozgok annyit, hogy utána azt lemozogjam, ergo elhíznék. Másrészt nem fogok azért fél,- egy órával korábban kelni, hogy elkészítsem.
16/29 anonim válasza:
Nem reggelizem, mert a korai kaja nem esik jól. Konkrétan felkavarja a gyomrom.
Ha nagyon muszáj lenne mégis választanom, vajas pirítós, tea.
17/29 anonim válasza:
Müzli,zabkása,bundás kenyér nekem ezek örök kedvencek :D
18/29 anonim válasza:
Fitness féle gyümölcsös műzli, bármikor bármennyit.
19/29 anonim válasza:
Amit szivesen ennék az a bundáskenyér.
Valójában mindig műzlit eszek.
20/29 anonim válasza:
Lilahagymás-sajtos tükörtojást :) Szó szerint bármikor megenném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!