Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit egyek reggelire?

Mit egyek reggelire?

Figyelt kérdés
A szendvicstől rosszul vagyok, eddig joghurtot ettem de megzavarta a bélflórám, le kell áljak vele, egy egy péksütemény magában ehetetlen számomra, inkább vacsorára enném, vacsorára nem tudok jó lakni hogy reggel ne legyek éhes, ha nem eszek rosszul vagyok. Sütni főzni nincs lehetőségem. Várom az ötleteket, köszönöm.

2020. febr. 10. 07:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%

Miert vagy roaazul a szendvicstől?

Egyel vajaskenyeret

2020. febr. 10. 07:39
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Amiket én szoktam

Müzli tejjel

Banán

Puffaszztott rizs és zöldségek

2020. febr. 10. 08:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Vacsorara nem is kell es nem is lehet ugy jol lakni.

Reggelire egyel zoldseget, nagyon maximum gyumolcsot, lent emlitett magas volumenu, alacsony kaloriatartalmu eteleket

Itt egy kis segitseg:

[link]

Vagy esetleg feherje turmix muzlivel, zabbal, gyumolccsel.

(Igen vagom hogy a gyumolcsben gyumolcscukor ergo sok szénhidrát van, nem ugy mint a zoldsegekben.)

Extrudalt kenyer + sovany sonka keves vajjal esetleg.

De vagom hogy erted h rosszul vagy a szendvicstol, sztem csak unod, az erzes mikor mar semmi kedved megenni es csak nyammogsz minden falaton, alig megy le.

Reggelire jo meg protein palacsinta, illetve tojasrantotta.

2020. febr. 10. 09:10
 4/11 anonim ***** válasza:
97%

A zöldség-gyümölcs egész délelőttön át tartó szenvedést tud okozni elég sok embernek. :D

A többi jó tipp!

2020. febr. 10. 09:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

ilyen dobozos kész Kocsonyát vegyél,

péksüteményt pedig sose egyél vacsira.

Vacsira húst kell enni, meg rostban gazdag zöldségeket szénhidrátot kerülni kell.

Minden más mehet délelőtt.

2020. febr. 10. 09:57
 6/11 anonim ***** válasza:
95%

# 3/

Reggelire pont, hogy nem jó az alacsony kalóriatartalom.

A reggelinek kell a legkalóriadúsabbnak lennie, aztán ahogy telik a nap egyre kevesebb szénhidrátot bevinni, és minél több tápanyagot (fehérje, vitaminok, mikroelemek)

2020. febr. 10. 10:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem is tudok reggelizni.

Reggel csak egy kávét iszom tejjel és csak 10-11 környékén leszek éhes. Olyankor eszem zabszeletet és valami gyümölcsöt, déli 1-2 óra környékén ebédelek főtt ételt, ez a fő étkezésem, ilyenkor leves és második, délután 4-5 órakor ami eszembe jut, pl. müzliszelet, gyümölcs, vagy egy szelet sajt, vacsora csak akkor van amikor hazaérek este 7-9 körül, de csak valami nagyon könnyű, pl.lágy vagy tükörtojás, vagy egy pár virsli tormával, esetleg keksz teával, vagy kakaóval.

2020. febr. 10. 11:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még sosem okozott problémát a zöldség-gyümölcs, de mindenki más természetesen :)

#6-os: nézd meg a videót, ott elmondja miért, de persze lehet hogy hülyeséget mondd, nem vagyok orvos vagy ilyesmi :D Általában hasznos videói vannak a srácnak.

2020. febr. 10. 11:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Még semmi kedvemre valót nem találtam. Holnap kipróbálom a szendvicskrémes kiflit. De nem fűzök hozzá semmi hosszútávút. Egy életre választanék reggelit. Nem bírom a változásokat de a testem beleszól a dologba.
2020. febr. 10. 11:27
 10/11 anonim ***** válasza:
95%
hasznald a keresot, hetne kijon ilyen merdes, van hogy tobbszor is. hatha ott talasz valami kedvedre valot. en joghurtot szoktam reggelizni naturt vagy gumolcsot tedzek bele, esetleg granolat. mast nem birok megenni
2020. febr. 10. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!