Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ennyit romlott a Tescos...

Ennyit romlott a Tescos zsemle minősége?

Figyelt kérdés
Régen imádtam a Tescos pékárukat, a zsemlét és a sajtos stanglit különösen. Ez utóbbi viszont ehetetlen lett. Tömör a tésztája, és a liszt íze is fura lett benne. A zsemle is megváltozott. Szerettem még másnap is, nem frissen, melegszendvicsnek is. Viszont a zsemlének másnap szintén fura íze lett egy ideje. Ti is tapasztaltatok ilyet a Tesco pékárukkal kapcsolatban?
2021. márc. 7. 08:13
 1/6 anonim ***** válasza:
16%
Angol multi.
2021. márc. 7. 09:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem angol alapanyagokból csinálják, hiába angol multi. Nem ertem a logikad.
2021. márc. 7. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
Ez történik, ha elküldöd a pékek nagy részét, és hagyományos tészta helyett porból, vagy gyorsfagyasztott cuccból próbálsz pékárut készíteni.
2021. márc. 7. 11:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem is az alapanyagok minősége romlott. Egyre több embertől hallom, hogy már normális, finom, másnap is ehető zsemlét, pékárut alig lehet kapni.
2021. márc. 7. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:
59%
#4 erre 5-10-20-30-40... évvel ezelőtt is panaszkodtak az emberek. Az emberek szubjektív emlékezőképességére nem lehet hagyatkozni.
2021. márc. 7. 12:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért ez nem igaz. Ugyanis nem fokozatosan történt ez a minőség romlás a Tesco pékárukkal, hanem egyik napról a másikra. Nem lehetett nem észrevenni.
2021. márc. 7. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!