A bolti zsemlefélék vajon tartalmaznak tejet?
Alapesetben a zsemle vizes, és a kifli készül tejjel.
De manapság már annyiféle péksütemény van, hogy képtelenség látatlanban megmondani...
A teszkós zsemlében nincs tej.
De van benne vagy húszféle olyan anyag, amiért szerintem sokkal károsabb... :-D
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. A lakóhelyemhez a Penny a legközelebbi, de ott sajnos nem találtam semmi kiírást.
Minden ami tej/származék nem ehetem meg mert olyan tüneteim vannak mint másnak a szénanátha. Viszket a szemem, befulladok, folyik az orrom este meg úgy bedugul nem kapok levegőt. Ekcéma. Főzni is csak mandula/zabtejjel tudok
8: köszi, értem. Hát nem lehet egyszerű a helyzeted. :(
Szerintem kérdezd meg a Pennyben, hogy melyik pékségből szállítják nekik a zsemlét (egyebet), és esetleg aztán ott a pékségnél meg tudod érdeklődni...ű
De lehet, hogy már a Pennyben is megvan valahol, elvileg az allergének miatt ki kéne írniuk (ha jól tudom...)
Köszönöm szépen meg fogom kérdezni. Nem egyszerű, de sajnos nálam nem lehet opció az hogy vajon kenjek e egy szelet nutellás kenyeret, mert csábító de tudom hogy aznap este már bedugulnék.. túl sok problémát okoz a tej és muszáj szigorúnak lennem.
Amikor beborított az ekcéma és nem tudtam mitől van azt nem kívánom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!