A Jogobella "Élőflórás, meggyes joghurt csokoládé forgáccsal" nevű terméke, ha ennyire édes, 12,4g cukrot tartalmaz 100g, sőt csokidarabkákat is, akkor hogyan lehet élőflórás? A bacik elvileg nem a cukrot zabálják fel? Hol sántít az elgondolásom?
2: laktobacilusokat tartalmaz, nem elesztogombat
2: a gyumolcs tartalmaz belole cukrot
3: valoszinu edeseitve mesterseges edesitokkel van
Köszi a válaszokat! Még nem vagyok teljesen meggyőzve, hogy valóban élő-e az az "élőflóra", de jó ötleteket adtatok a további nyomozáshoz.
Mesterséges édesítő egyébként nincs benne, 12,7g szénhidrát, ebből 12,4g cukor, és az összetevők között is csak cukrot ír.
Hűtés: nyilván lassítja a bacik osztódását, de ez nekem azzal járna, hogy szép lassan megennék azért belőle a cukrot, egyre kevésbé lenne édes. Ezzel szemben hónapok múlva is ugyanolyan az íze, max meg szokott penészedni. :)
Lactobacilus: lehet, hogy ezek nem esznek fruktózt, meg glükózt, csak és kizárólag laktózt? Ez lehet a magyarázat. :) Itt kicsit a csokidarabkák azért neccesek nekem, hogy azokban van tej...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!