Miért ilyen ehetetlenek a mai kenyerek, kiflik, zsömlék?
Nem jó helyen vásárolsz!
Menj olyan kis pékségekbe, ahol nem tucatárut kapsz, hanem kézműves terméket - valódi alapanyagokból (adalékok nélkül)
Nem tudom, mi a Sparban a Vidéki cipót vesszük, ami fél kilós szeletelt. Igen, nem ropog a héja, de nagyon finom attól még. Amúgy kifliből mi most az olivásat vesszük, amit a kisboltban ott sütnek helyben. Hamar el is fogy. Ma reggel elhoztam az utolsó négyet (alig múlt 8 óra, mikor vásároltam), de a az eladó akkor tette be a következő adagot a sütőbe. Nem olcsó, de nagyon jó minőségű.
Mellesleg, attól függ, hol vásárolsz. És igen, lehet otthon is csinálni. Egy hét, mire megkel a tészta, ez igaz, de utána olyan kenyered lesz, amilyet akarsz. Mi is tudnánk sütni itthon, mert nem nehéz, csak elég macerás egy hétig állandóan napi szinten többször átgyúrni a tésztát. Időigényes.
Itthon szívesen csinálnék, de napi 11 óra meló mellett nincs rá idő.
Köszönöm a válaszokat, kipróbálok majd több fajtát is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!