Miért ilyen ehetetlenek a mai kenyerek, kiflik, zsömlék?
#7: az a baj, h ezek a "frissen# sült dolgok mind mélyhűtött termékek, és alig néhány óra múlva már nyúlósak. Egyre több az ilyen kenyér is.
Egy hagyományos pékségben az igazi kovászos kenyér 24 órát kel, és még harmadnap is finom!
Pékségben...
Amúgy nem nagy idő kenyeret sütni szerintem, meló mellett is beleférhet vagy hétvégén, de ezt te tudod. Egyszer kipróbálnám a helyedben. :)
#12 kiegészítés:
Mi például akkor szoktunk zsemlét sütni itthon, amikor nincs kedvünk elmenni a boltba mert az túl sok idő (fél óra kb), egyszerűbb és gyorsabb sütni mint vásárolni szvsz...
#2 Könnyű ezt mondani, de amennyiben nem Budapesten vagy más nagyvárosban élsz nem biztos, hogy találsz ilyen helyet. Nálunk sincsen, hiába 20 ezernél is többen élnek itt, és hiába van alig 30 kilométerre a főváros.
Egyébként én a hipermarketekben találtam néhány finomabb pékárut, szomorú, de még mindig jobbak, mint az itteni pékségek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!