A kérdező szavazást indított:
Kenyér
Kifli
Zsemle
88 szavazat
1/17 anonim válasza:
Hangulatfüggő. #Nyestürülék? :D
2/17 anonim válasza:
Zsemle. Jobban szeretem az állagát mint a kenyérnek, és pont belefér egy szelet felvágott vagy sajt, nem úgy mint a hülye formájú kiflibe.
4/17 anonim válasza:
Üzleti pékáruból csak a zsemle. De a hazai kenyérsütő automatából kivett kebyér sem piskóta. Még melegen szoktam rá teavajat tenni felvágottal. Isteni. :P
5/17 anonim válasza:
A kiflire szavaztam, de altalaban baguettet veszunk, sajtosat vagy ami eppen megtetszik, nekem azok a kedvenceim. A sima natur tipikus kiflit sosem vesszuk. Zsemlebol is altalaban csaszart, kenyeret pedig a legritkabb esetben, akkor is inkabb valamilyen friss cipot😁
6/17 anonim válasza:
Én mindegyiket szeretem és abszolút attól teszem függővé, hogy mit eszek mellé.
Pl:
Vajas lekváros kenyeret csak a nagyon friss kenyérrel tartom a legjobbnak, ugyanúgy, ahogy a tepertőt.
De ha hozzájutok nagyon friss zsemléhez, akkor nagyon kívánkozik bele a Pick párizsi. A virslit is szívesen eszem zsemlével, vagy kenyérrel.
De ha tejet iszom, azt nagyon szeretem kiflivel enni. Darabonként beletunkolom és akár kanállal eszem a bögréből.
7/17 anonim válasza:
Ne... Most éhes lettem a hozzászólásoktól! XD
9/17 anonim válasza:
Hosszan kovászolt,kenyér vadkovásszal!
Minden más lisztes káros!
10/17 anonim válasza:
Attól függ, hogy mikor és mihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!