Szerintetek melyik a jobb? Zsemle, kenyér vagy kifli?
Egyik sem, ami engem illet. Majdnem ugyanaz az összetétele, gluténes szénhidrátbomba. De ezt félretéve...
Ízre (s könnyen megragadásra) egy jó kis vajas zsemle vagy kifli (lehetőleg teljes kiőrlésű, azt általában jobban szeretem, bár van kivétel), alakra pedig egy hagyományos kifli, hegyes véggel :D Úgyse szerettem soha a szendvicset...
Kenyérből maximum saját sütésűt ennék, illetve extrém kilengéskor a párom által sütöttet (jobbára bio tk tönköly). Nagyon rossz ötlet az életmódom mellett (amivel elég durván ütközik), de finom és jól megy hozzá a vaj. A saját kenyerem enyhén zabos, de szénhidrátszegény s az is finom vajjal.
Még a bolti kenyerek is nagyon eltérnek, hogyan lehet erre válaszolni?
Szendvicsnek csak is zsemle.
Zsíros ételek, főzelékek mellé friss kenyér.
Joghurthoz, kefirhez kifli.
Leggyakrabban zsemlét fogyasztok.
Miért függne bármi is attól, hogy milyen alakúra formázzák a tésztát?
Csak az számít, milyen lisztből van! Részemről legyen teljes kiőrlésű és magvas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!