Minek kell a kenyérbe mindenféle javítószer, adalékanyag? Ez van a zsömlében, kifliben is?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 16:10
1/8 anonim válasza:
Igen ez van a zsemlében és a kifliben is.
2/8 SzarvasLászló válasza:
Azért kell bele adalékanyag, hogy csak 180 Ft-ba kerüljön fél kiló kenyér.
Azért kell bele pl. az ízfokozó, hogy rászokj.
Egyéb tartósítószer pedig azért kell bele, hogy az a sok szemét amit beleraknak elálljon pár napig.
3/8 anonim válasza:
Gyorsan és sokat kell készítsenek, ócskább alapanyagokból.
5/8 anonim válasza:
A mai kenyerek már nem kovászolós eljárással készülnek. A meglehetősen drága éjszakai műszak, és a jszintén drága ó minőségű liszt kiváltására találták ki az állományjavítókat, és egyéb adalékanyagokat.
6/8 anonim válasza:
Kb 50 féle kenyeret kapsz egy nagyobb bótba. Ha nem tucc ennyiből választani, egyé krumplit!
7/8 anonim válasza:
Nem választás kérdése. A fiamnak is itthon kell sütni mert tejfehérje és fruktóz allergiás. El se tudjátok képzelni, mennyi vackot beletesznek.
8/8 anonim válasza:
Jó a kérdés de nem kell bele, ezek az adalékanyagok olcsóbbak mint a hagyományos hozzávalók, és jól írták előttem, tartósítószer kell bele, hogy ettől elálljon és valaki megvegye. Régen kelesztették, kovászolták, ha a kenyér megmaradt, megszáríthatták és jó volt prézlinek, manapság már bepenészedik, 2-3 nap után nem is hasonlít kenyérhez, alig tudunk otthon prézlit házilag készíteni, ezért. Mindegyikben ez van sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!