Mi lesz a kiflivel a hűtőben? Ha ma este elkészítem a szendvicsemet és hűtőbe teszem (-6 C°) puha marad a kifli?
Holnap reggel nem lesz időm szendvicset gyártani, ezért ma este készítem el előre.
Amit beleteszek, az hűtést igényel.
A kifli nem szárad ki, nem lesz rágós?
Csak mert nem használok zsiradékot egyáltalán (no vaj, no margarin, semmi!), fogyózom.
Csak egy sok magvas kifli, szójasajt és a zöldségfélék: paprikacsík, paradicsomkarika, uborkakarika, mustárcseppek, salátalevél.
Ez lesz alufóliába csomagolva.
Kenyeret sosem teszek a hűtőbe, úgy tudom, az becsomagolva nem szárad ki szobahőmérsékleten, szóval nem igényel hűtést.
Beteheted, de utána egy nagyon kicsit be a mikróba, de tényleg nagyon kicsit, mert kőkemény lesz, ha kihűl.
De ha kicsit rágósabb lesz hidd el semmi bajod nem lesz tőle!
Nem kell egy fél napos szendvicset mikrózni, ez baromság.
Ha szoktál büfében vásárolni, ott is órákig áll, és hűtőben van. (jobb esetben)
a fólia miatt nem fog kiszáradni.
ráadásul gondolom, nem otthon fogod megenni, amikor reggel felkelsz, szóval mire beérsz vele a munkahelyre/suliba, már hideg sem lesz.
DE azt tisztázzuk, hogy egy hűtőben nem -6 fok van, az már fagyasztó lenne.
Egy átlag hűtőben 5-10 fok van, mínuszban már minden megfagyna, na azt megéreznéd.
bocs, nem mínusz, elírtam
+6 C°
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!