A lejárt gyemely teszta halszagú?
Az egyes a kérdésedre válaszolt, nem tudom, miért vagy bunkó vele!
Másrészt semmiféle tészta nem lehet halszagú, ha az, akkor valami komolyabb gond van vele, és ez független attól, hogy lejárt-e. Mellesleg a száraztésztának semmi baja sincs akkor sem, ha több éves!
Életemben nem tapasztaltam ilyet, pedig 2 éves tésztát is elkészítettem már.
De hogy keressük a magyarázatot, a baromfinál előfordul, hogy halszagú, ha hallisztes táppal volt etetve. Ilyenkor lehet a tojása is halszagú, de ez csak egy feltételezés.
A tésztához, tojás kell = halszag.
De ennek köze nincs a lejárathoz és főleg nem hiszem, hogy nagyüzemi keretek között, ahol naponta több ezer tojást használnak, 1-1 halszagú(?) kiérződne a tésztán.
A szaglásoddal lehet gond ebben a vírusos időkben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!