A csirkemellnek miért lehet halszaga, miután megsütöttem?
Figyelt kérdés
2014. nov. 27. 14:33
1/5 anonim válasza:
Romlott, vagy olyan edényben, olajban sütötted, amiben előtte hal készült.
2/5 anonim válasza:
A nagyüzemi csirkék többsége halszagú.
3/5 anonim válasza:
2-essel egyetértek. A tápban, amivel etetik, elég sok az u.n. hal-liszt, én is sokszor érzem a megfőzött "bolti" csirkén.
4/5 anonim válasza:
Biztosan nem háztáji csirke, boltinál én is érzem ezt a hülye ízt, nem is igen veszek, mert másnap már ehetetlenül büdös, halliszt van a tápban, nem kukoricán él a büdi csirke.
5/5 zolidobos válasza:
Bár már igen drága, (meg talán tiltott is, de ez nem biztos)mégis használják a hallisztet, fehérje pótlásra a tápokban.
Ennek a szaga valóban átkerülhet a húsba.
Másik oka, az iparszerű tartásnál az ammónia. A nyomorult csirkéből a nevelési időszak végére 25 kg-ot tartanak 1 négyzetméteren. Aki járt már nagyüzemi csirke istállóban, tudja miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!