Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csirkemellnek miért lehet...

A csirkemellnek miért lehet halszaga, miután megsütöttem?

Figyelt kérdés
2014. nov. 27. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Romlott, vagy olyan edényben, olajban sütötted, amiben előtte hal készült.
2014. nov. 27. 14:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
A nagyüzemi csirkék többsége halszagú.
2014. nov. 27. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
2-essel egyetértek. A tápban, amivel etetik, elég sok az u.n. hal-liszt, én is sokszor érzem a megfőzött "bolti" csirkén.
2014. nov. 27. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
88%
Biztosan nem háztáji csirke, boltinál én is érzem ezt a hülye ízt, nem is igen veszek, mert másnap már ehetetlenül büdös, halliszt van a tápban, nem kukoricán él a büdi csirke.
2014. nov. 27. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 zolidobos ***** válasza:
73%

Bár már igen drága, (meg talán tiltott is, de ez nem biztos)mégis használják a hallisztet, fehérje pótlásra a tápokban.

Ennek a szaga valóban átkerülhet a húsba.

Másik oka, az iparszerű tartásnál az ammónia. A nyomorult csirkéből a nevelési időszak végére 25 kg-ot tartanak 1 négyzetméteren. Aki járt már nagyüzemi csirke istállóban, tudja miről beszélek.

2014. nov. 28. 12:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!