Zabpehelyt hogyan lehet ízesíteni gyümölcsök nélkül?
Mézen és gyümölcsökön (köztük mazsola is) kívül mit lehet bele tenni, hogy ehető íze legyen. Mert, ha leforázom vízzel nagyon undorító, főleg ha elkezd kihűlni.
Gondoltam fahéjra vagy vaníliára.
tej
kakaópor
matcha por
méz
szirup
vanília kivonat
mogyoróvaj
mandulavaj
kókuszreszelék
fahéj
mézeskalács fűszerkeverék
reszelt citromhéj
darab csoki
tejkaramella belefőzve
- kókusztej, kókuszkrém, mandulakrém, kesukrém, juharszirup, csokiöntet, fahéj
- parmezán, só-bors, fokhagyma, pirított baconkockák, kukorica, gomba...
Lényegében végtelen a lehetőségek tárháza, én egyébként sósan sokkal jobban szeretem, mint édesen.
Időközben meg lett a tökéletes recept. Zabpehely + növény ital. Eddig mandula és vanília ízű szójaitallal próbáltam.
Reggel leöntöm, várok vele 1-2 percet és már ehető is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!