A reggeli zabpehely mehet gyümölcsös joghurtal is?
Sziasztok!
Egyszerűen nem tudom megenni a zabot, sokféleképpen próbáltam, de nem igazán akarja etetni magát.Pedig fontos az étkezésemhez mert csak így lesz meg a kellé mennyiség...Viszont gyerekkoromban is meg most is szinte mindent megeszek joghurtba rakva..Nagyon sok cukor lenne ha a reggeli zabomat pl egy jogubellába vagy danonba tenném bele? Vagy próbáljak valami mást?
Dogmatix91: [link]
Kérdező, pröbálj 100 g zab helyett 100 g gabonapelyhet mint cheerios és társai, sokkal könnyebb,
gyümölcsös turmix?
Zabpehely, natur joghurt, túró, és édes gyümölcs(pl málna, banán?)
Próbáld ki nagyon finom.
Amúgy ha picike vízbe áztatod, rászórsz fahéjjat és arra öntesz natur joghurtot egy kis túróval átkeverve és meggyet teszel rá az nagyon finom.
vagy házi gyümölcslébe is áztathatod, azzal is finom.
vagy csinálj zabból palacsintát és tölsd meg citromos túrókrémmel
hoho! Nem az elhízásról van szó a gyors szénhidrátoknál! Lassú szénhidrátoktól is elhízhatsz, ezt senki sem vitatja. viszont cukorbetegnek lenni minden bizonnyal nem mókás.
Kérdező: ha finnyás vagy akkor csináld úgy a kását, hogy 1rész zabpehely, 1rész víz, 1 rész tej és szépen puhára főzöd. Ha nagyon tejellenes vagy akkor nyilván 2rész víz, de úgy kicsit natúrabb az íze, viszont ezen a fehérje segít. Ha hódolni akarok az élvezeteknek még szoktam belerakni valamilyen gyümölcsöt is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!