A reggeli zabpehely mehet gyümölcsös joghurtal is?
Sziasztok!
Egyszerűen nem tudom megenni a zabot, sokféleképpen próbáltam, de nem igazán akarja etetni magát.Pedig fontos az étkezésemhez mert csak így lesz meg a kellé mennyiség...Viszont gyerekkoromban is meg most is szinte mindent megeszek joghurtba rakva..Nagyon sok cukor lenne ha a reggeli zabomat pl egy jogubellába vagy danonba tenném bele? Vagy próbáljak valami mást?
Azok akik junkfoodon élnek nem is edzenek és nem is számolják a tápanyagaikat amit te mondasz hogy mindenki így csinálja az nem azt jelenti hogy máshogy nem lehet, a testet nem tesz különbséget két vegyület között annak forrása miatt. Egyáltalán elolvasod amit írok? Ugyanúgy be kell vinni a vitaminokat, rostot mindent azt meg nem lehet junkfood-bol de a kalóriáid egy részét megoldhatod ezekből anélkul hogy barmilyen hatása lenne a testkompozíciódra amiről én beszélek azt úgy hívják hogy IIFYM és nagyonsokan alkalmazzák ha az amerikai bodybuilding.com fórumon kb alapelv.
Versenyzők is alkalmazzák,naturálokat mondok mert aki koxol annak minden mukodik, [link]
Akkor a videöban szereplő összes személy:
http://www.youtube.com/watch?v=I5bJ0usP2-o
De most hagyom abba ha te neked jobb hogy szabályok közt kell élned meg vissza kell fognod magad ételek választasa terén és olyan dolgokat is megeszel ami nem ízlik meg nem szivesen eszed meg akkor nem igazán értem miért csinálod mikor van könnyebb módja is a dolognak. Most érted ha el kell jutnod A-ból B-be akkor mehetsz gyalog vagy biciklivel gyalog az út hoszabb és fárasztóbb akkor egyből jobb is? A végeredmény ugyanaz
Én nem szoktam negatív komikat írni, de most megteszem.
Teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval.
Aki komolyan gondolja, nem eszik össze mindenfélét. Ha valaki tömegel és komolyan veszi, az nagyon figyel a táplálkozásra is, hisz ez az alapja. Aki nem tudja megoldani az étkezést munkájából vagy valami okból, az vissz magával fehérje szeletet, és meg van egy kisebb étkezés, nem helyettesíti a csirke-rizst és nem is erről van szó, hogy valaki fél dkg hús miatt elbukik, de azért hamburgert nem eszik össze, vagy nem gondolja komolyan, de hülye látványt nyújt, hogy tiszta zsír közbe meg a tömegelőktől meg a fehérjéktől nő is. Na ez gáz.
Én amikor fogyóztam 1800kcal ettem, de nagyon figyeltem a ch-fehérje-zsír arányára, és ehettem vona 2tábla csokit is, hogy a kcal belül maradjak, de ez egy marhaság. Ezt azt csinálja, aki lusta és nem elszánt. Mert lehet, hogy fogyna 1-2tábla csoki mellett is, de az eredmény fogyás-lógó, nyúlt bőr, zsír és izomvesztés-plöttyyedt test. És ez kinek hiányzik, amikor normálisan is lehet csinálni (ráadásul most zöldség ára is lentebb van, na meg a tojásé is.)
Utolsó elég nehezen értem meg amit írsz. Igazábol nem tudom ki mondta hogy nem fontos a fehérje ch zsír aránya mert én biztos nem. http://www.youtube.com/watch?v=36P7qab2U-0 a két jobb formában lévő mindketten még a versenydiét utolsó napjaiban is evett jégkrémet meg amit megkívánt. Egy kiszámlt étrend azért mert tartalmaz nem "tiszta" kajákat attól még kiszámolt marad. És nem csak a lenmagolaj a jö zsír, szükséged van telítettre is a tesztoszteron miatt fele fele arányban kell bevinni ezeket. Ha tömeget növelsz akkor még jobb dolgod van mert ott csak elég kaloriát rostot fehérjét zsírt kell enni. A ch mennyisége nem olyan fontos mint diétában amikor minél magasabban akarod tartani hogy ne az izmaidbol fogyj.
Nézzétek meg ezt a videót, egy táplálkozástudomannyal rendelkező naturál testépítő (nagyon hosszú multal rendelkező) elmagyarázza hogy milyen hülyeség csak tiszta kajákat enni. http://www.youtube.com/watch?v=G6H2edyPLU8
Nem attól veszed komolyan hogy csirke rizsen élsz. Meg fehérje szelet mert nem megy egy étkezés ( egyebként nem furcsa hogy azon az oldalon olvasod hogy csak a csirkerizs a jó meg hogy 3 óránként enni kell ahol a fehérjeszeletet is árulják) attól még komolyan veszed hogy számolod a tápanyagokat. De eszed a kedvenc kajáidat is közben. És keményen edzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!