Feltűnt nektek is, hogy keserűbb ízűek lettek a kenyerek, zsemlék, kiflik?
8: konkrétan melyik zsömlére gondolsz?
A "sima" ócsó alapzsemlére?
Nem, nem tűnt fel!
"kenyerek, zsemlék kiflik.... főleg a multiknál..... ne váljanak már ehetetlenné a kenyerek!“
Kérdező, ha jól sejtem újságíró vagy! Vagy csak isteni tehetséged van, és nagyon jól csinálod a tények eltúlzását? Ahogy kiderült a #8-as kommentedből, egy bizonyos Auchan, egy bizonyos zsemléjéről van szó, nem egy országos tendenciáról.
Remélem a #10-es nem tapintott lényegre.
Igazából, ha tényleg minden pékterméknél érzed, akkor el kell menned kivizsgálnod magad.
Nekem akkor volt ilyen amikor terhes voltam. Teljesen elcsúszott az ízérzékelésem.
Igen, észre, meg azt is hogy 1 nap múlva a nem szeletelttel agyon lehet bacni a betörőt.
Mellesleg ez azért van mert a liszt amit használnak annyira pocsék hogy nem kel meg, így aztán szódabikarbónát kevernek bele, és az fújja fel, cserébe 2 nap alatt megköt mint a beton, és rossz ízű.
De erről nem a bolt tehet minden termelő/beszállító kiexportálja a jó minőségű lisztet, és ami rossz az marad nekünk, időnként hoznak is be rossz lisztet/gabonát.
Ez ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!