Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Van olyan étel akit képtelen...

Van olyan étel akit képtelen vagy megenni?

Figyelt kérdés

Nem olyanra gondolok aki semmit nem szeret vagy válogatós.

Hanem amikor valaki valamilyen ételtől konkrétan undorodik.

Én pl eddig egyetlen étellel vagyok így ami a tonhal.

Kétszer próbáltam enni.

Először két falatot. Csak forgott a számba de lenyeltem.

Gondoltam teszek még egy próbát, egy falat után nem ment le több. Úgy 10 perc múlva ki is hánytam.

Undorodok a szagától és a látványától is, a macskakajára emlékeztet.

Videókba látom sokan eszik a nyers halat, biztos hogy nem tudnám megenni, de nem találkoztam vele még.

Egyébként a hekket, halászlevet meg hasonlókat imádom.

2021. febr. 16. 12:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
53%
Miből tűnik úgy?
2021. febr. 16. 21:09
 22/24 anonim ***** válasza:
Kelkáposzta (főként a főzelék). Már a szagától is hányingerem van.
2021. febr. 17. 19:53
 23/24 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok nagyon válogatós, mindenféle húst, halat, zöldségeket stb szeretek. De a lencsefőzeléknek és a spenótnak már a szagától is rosszul vagyok, anno az iskolai menzán sűrűn volt ez az ebéd. Megkóstoltam egyszer, de utána már nem bírtam többször. Lehet, hogy normálisan elkészítve finomabb, de a menzás az belém vésődött. Pedig a sóskafőzeléket pl szeretem. Amúgy ezén kívül szinte mindennel úgy vagyok, hogy legalább egyszer megkóstolom és utána mondhatom azt, hogy nem ízlik.
2021. febr. 27. 22:22
 24/24 anonim válasza:
Minden tipik menzás "szaft" amit általában rizshez adnak és az ízesített joghurtok
2021. márc. 7. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!