Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mi a hivatalos valasz arra,hog...

Mi a hivatalos valasz arra,hogy egy nap alatt keptelenseg hizni? Hova tunik a sok etel?

Figyelt kérdés

Elhiszem,hogy ez igy van de mi a magyarazat? Ha tegyukfel valaki megesz egy nap 8-9ezer kcalt

Hova tunik az a rengeteg etel akkor?!

2020. okt. 14. 05:49
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Amíg benned van, többet nyomsz, ha kinyomod, a csatornába kerül. (Ha ne a pottyantósba.)
2020. okt. 14. 07:17
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Wécéről hallottál már? :)
2020. okt. 14. 07:35
 3/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
62%
Miért ne lehetne egy nap alatt hízni? Lehet. Pár dekát. Csak nem mérsz meg 5 dekát. De ha 1 évig minden nap hízol 5 dekát, az már majdnem 2 kiló, az már mérhető.
2020. okt. 14. 07:47
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, de nem annyit, hogy szignifikáns változás legyen.
2020. okt. 14. 08:50
 5/9 anonim ***** válasza:
97%

Jó része valószínűleg emésztetlenül/félig megemésztve távozik, mivel ha valaki általában nem szokott ennyit enni, nem tud annyi gyomorsavat és emésztőenzimet termelni a szervezete, amennyi a megfelelő emésztéshez szükséges lenne.

Én eleve meg se bírnék enni ennyi ételt, de ha mégis leerőltetném, tutira gyomorrontást kapnék.

2020. okt. 14. 09:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem emésztődik meg, a szervezet nem tudja feldolgozni, így raktározni sem. Lehet, h hízol 20-30 dekát, de kilókat biztos nem. Ha meg hirtelen bezabál valaki, akkor kihányja, kifossa az egészet.
2020. okt. 14. 10:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy napi súlyingadozás nem hízás vagy fogyás. Azt csak hosszú távon lehet mérni. Ezért teljesen felesleges és hülyeség naponta, hetente mérni, pláne naponta többször.

Eszünk, iszunk, pisilünk, kakilunk. Egy nap folyamán is változik a súly, és ez nem hízás/fogyás.

A konkrét példa alapján meg nekem ennyi kalória valószínűleg hányás formájában távozva. Nem is tudom, hogy lehetne ennyit megenni.

2020. okt. 14. 11:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Valahol meg olvastam hogy kb 3 dkg zsírt tud elraktarozni az ember egy nap alatt a többit már képtelen hasznosítani. Persze a súlya az embernek megnő az utána lévő napokban de ez nem lesz tartós változás
2020. okt. 16. 23:28
 9/9 anonim ***** válasza:
8. Ez biztosan nem igaz
2020. okt. 19. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!