Van olyan étel akit képtelen vagy megenni?
Figyelt kérdés
Nem olyanra gondolok aki semmit nem szeret vagy válogatós.
Hanem amikor valaki valamilyen ételtől konkrétan undorodik.
Én pl eddig egyetlen étellel vagyok így ami a tonhal.
Kétszer próbáltam enni.
Először két falatot. Csak forgott a számba de lenyeltem.
Gondoltam teszek még egy próbát, egy falat után nem ment le több. Úgy 10 perc múlva ki is hánytam.
Undorodok a szagától és a látványától is, a macskakajára emlékeztet.
Videókba látom sokan eszik a nyers halat, biztos hogy nem tudnám megenni, de nem találkoztam vele még.
Egyébként a hekket, halászlevet meg hasonlókat imádom.
2021. febr. 16. 12:22
1/24 anonim válasza:
Kocsonya. Nem undorodom tőle, de nem vagyok hajlandó a számba se venni. Még csak megkóstolni se voltam hajlandó soha.
3/24 anonim válasza:
Bármi ami sertés, bármi ami sertés zsírral készül,ugyanúgy reagálok rá mint te a tonhalra.
5/24 anonim válasza:
Sárgadinnye. Talán akkor képes lennék megenni ha az éhhalál szélén lennék, de még akkor se biztos :D Az illatától is öklendezek, de a sárgadinnye ízesítésű fagyit vagy ilyesmit is méterekről megérzem és azonnal rosszul leszek tőle. Basszus ettem már rohadt cápát (Izland) meg élő kukacos sajtot (Szardínia), azok is elég érdekes élmények voltak, de azoktól nem undorodtam ennyire, pedig elvileg sokkal rosszabbak :)
6/24 anonim válasza:
Az olyan édességet, amiben csoki van együtt gyümölccsel. Hányingerem van attól az íztől. Amúgy abszolút nem vagyok válogatós és nem is undorodok semmi más kajától, de ezt nem bírom.
7/24 anonim válasza:
Polip: óceán ízū elrághatatlan genyó(nem véletlenùl szeretik a beteg ferdeszemūek)
8/24 anonim válasza:
Pacal,hagymás vér,disznó köröm..
9/24 anonim válasza:
Gomba. Többször próbáltam ennyi, többféleképpen elkészítve. De nem megy. Undorító nyúlós-nyálkás íze van mindig. Anyámék imádják, szerintük finom ropogós. Hát nem tudom ők mit éreznek...
10/24 anonim válasza:
Jaj tényleg a gomba! Párom imádja! A kedvéért ettem, mert mindig mondogatta hogy jaj milyen finom stb. Hát az ügyeleten kötöttem ki! Nagyon beteg voltam tőle. Be görcsölt az epém. Soha többet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!