Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Van olyan étel akit képtelen...

Van olyan étel akit képtelen vagy megenni?

Figyelt kérdés

Nem olyanra gondolok aki semmit nem szeret vagy válogatós.

Hanem amikor valaki valamilyen ételtől konkrétan undorodik.

Én pl eddig egyetlen étellel vagyok így ami a tonhal.

Kétszer próbáltam enni.

Először két falatot. Csak forgott a számba de lenyeltem.

Gondoltam teszek még egy próbát, egy falat után nem ment le több. Úgy 10 perc múlva ki is hánytam.

Undorodok a szagától és a látványától is, a macskakajára emlékeztet.

Videókba látom sokan eszik a nyers halat, biztos hogy nem tudnám megenni, de nem találkoztam vele még.

Egyébként a hekket, halászlevet meg hasonlókat imádom.

2021. febr. 16. 12:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%
Bármilyen húsos kaja, már a szaga menekülésre késztet.
2021. febr. 16. 13:35
 12/24 anonim ***** válasza:
61%

Szalontüdő!

Azt szerintem valami pszichopata találta ki.

Bármilyen here.

Kakashere pörkölt, bika here, bármiféle here. A másik elmeháborodott gasztrotroll , aki ezt kitalálta. Szerintem szakadjon rá egy tonna szar. Olyan, mint ha leszopnék egy állatot.

Körömpörkölt.

Más kajában nem zavar se a zsír, se a kollagén, de ez a főtt bőr a csonton, ez mi? Harmadosztályú kutyakaja, vagy mi a f-szom? Bottal nem piszkálom meg.

Szintén főtt bőr, a kocsonyában.

Ropogósan megeszem, pl sült csülkön, vagy akármin a bőrt, de ha puha, az hányinger!

Kocsonyát úgy főzök, hogy főzök bele lapockát, (meg minden mást is természetesen) aztán ha kész, ezeket a bőrös nyúlványságos zsírbigyó bőrgenyókat kiszedem a kutyának, macskának, magamnak meg a levél, a zöldséget, meg a lapockát.

2021. febr. 16. 14:47
 13/24 anonim ***** válasza:

12-es vagyok

" a nyers halat, biztos hogy nem tudnám megenni"

Ha kíváncsiságból valamivel kezdeni akarod, akkor egy tipp:

[link]

2021. febr. 16. 14:54
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Kevés ilyen van, most hirtelen nem is jut eszembe más, mint az algasaláta.

A tonhal amúgy nyersen teljesen más, kevésbé karakteres, mint főve. Nyugodtan kipróbálhatod egy sushi étteremben, szerintem semmi köze a sült/főtt konzerves változathoz, két külön étel. Alapvetően a nyers halak finomabbak és lágyabb ízűek, mint a sültek, már amit nyersen lehet enni persze

2021. febr. 16. 17:02
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem eszek nyers halat. Sushit sem.
2021. febr. 16. 17:07
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

A mandulát önmagában meg a mandulás dolgokat utálom, már attól rosszul vagyok, ha rágondolok. Régen a tejkaramellával voltam úgy, hogy szó szerint kiköptem amikor megkóstoltam és a belem kifordult annyira nem ízlett, de most már megeszem, sőt mára már meg is szerettem érdekes módon. :)

De a zöldborsókrémlevest mai napig nem tudom megenni.

2021. febr. 16. 18:27
 17/24 anonim ***** válasza:
76%
Vaj. Főzök vele, de már az illatát utálom. Nem is kenem kenyérre sem, mert nem bírom sehogy. Sárgaborsó főzelék, krumplis tészta.
2021. febr. 16. 19:20
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Zöldbab

Édesányám szerint már kisbaba koromban sem ettem meg. A napokban pont megkóstoltam, de továbbra sem bírom megenni

2021. febr. 16. 20:15
 19/24 anonim ***** válasza:
Sárgaborsó főzelék, kelkáposzta főzelék.
2021. febr. 16. 20:48
 20/24 A kérdező kommentje:
Kicsit elkanyarodtunk a nem szeretem kategória felé úgy tűnik
2021. febr. 16. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!