Más se tud betelni a csípőssel?
Figyelt kérdés
Van mindenféle csípős cuccom, carolina reaper stb és mindenhez eszek erőset főleg az enyhébbeket és egyszerűen nem tudok betelni vele hiába van tőle hasmenésem néha és társai.2020. nov. 16. 09:09
1/9 anonim 

válasza:

A kapszaicin képes pszichikai függgőséget okozni, érdemes csínján bánni a dologgal, főleg ha a fent említett extrém erős, agyonnemesített fajtákat fogyasztod.
3/9 anonim 

válasza:

Én egészen addig nem tudtam míg elkezdte másnap sza rás után ott lent is csípni. Kegyetlen
4/9 A kérdező kommentje:
3. Nekem szokta de ez nem tart vissza.
2020. nov. 16. 09:39
5/9 anonim 

válasza:

Nekem elég rossz mert 20 percet dekkolok a budin és sok nedves meg szárazat elhasználok. Persze ez csak a nagyon de nagyon erős kajáktól van.
6/9 anonim 

válasza:

Szerettük a csípőset egy életen keresztül, olyannyira, hogy nálunk a lecsó is csak bogyiszlóiból készült.
A csípőssel az a helyzet, hogy megszokod, hozzáedződsz és egyre több és több kell belőle. Amelyik ételt először 1 csepp csilicseppel csípősnek éreztél, egy idő után már 10 cseppel sem olyan.
Nálunk semmilyen panaszt nem okozott sem alul, sem fölül, mégis szinte egyidőben hagytuk el és mostanában nem igényeljük.
7/9 anonim 

válasza:

Imádom a csípős kajákat, de azért a carolina reaper nekem is sok.
Minden teszek egy kis chili paprikát, mindenből a csípőset veszem.
Tényleg nagyon hozzá lehet szokni.
8/9 anonim 

válasza:

Én most kb. 3 hete leálltam, és a hétvégén újra éreztem a pepperónit a pizzán. :D
9/9 anonim 

válasza:

Én is szeretem, van egy kis üveg 3millió scoville-os kapszaicin kivonatom, füstölt chili porom, hagyományos magyar szárított erőspaprikám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!