Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Chili - ha nagyon csíp, mivel...

Chili - ha nagyon csíp, mivel csökkenthető a csípősség?

Figyelt kérdés

2017. márc. 6. 16:02
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
Igyál rá tejet.
2017. márc. 6. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
28%
tej
2017. márc. 6. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
Három a magyar igazság! TEJ
2017. márc. 6. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 TR75 ***** válasza:
0%
Borral. Meg általában alkohollal. A kapszaicin alkoholban oldódik.
2017. márc. 6. 17:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
Tejföl
2017. márc. 6. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
38%
Cukorral
2017. márc. 6. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. márc. 7. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Konkrétan a kapszaicin oldódik a zsiradékokban, viszont így némileg gátolva van a nyálkahártyán keresztüli felszívódás. A már kialakult égési sérülésre pedig hideg folyadék segít. Ezért hatásos a tej, vagy bármilyen zsíros étel/ital.
2017. márc. 7. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Aki szerint 0%ot ér a cukros válasz, az nézzen már utána a scoville definíciójának, ami a paprika csípősségének mértékegysége, meg fog lepődni
2017. márc. 7. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a továbbiakat!


Nem pontoztam le senkit.

2017. márc. 7. 21:39

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!