Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit egyek reggelire?

Mit egyek reggelire?

Figyelt kérdés
A helyzet nem olyan egyszerü mert 5-re kell beérjek a munkahelyemre és ugyanakkor nyitna az első bolt. A koránkelés miatt korán fekszem este nem készítgethetem a reggelimet. Eddig szendvics alapanyagokat vittem margalin, szalámi kolbász majonéz...stb. Sajnos laktóz intoleráns lettem nem olyan rég, egy csomó mindent ez is kilő mert joghurtot kefirt sajtos dolgokat nem tudok enni. Próbáltam hogy nem eszek de mire haza érek már nem bírom, koleszterin vércukor mindennel gondom van, emelett egyedül élek, senki nem készít nekem semmit. A kolbászt szalonnát unom, a szalámit májkrémet is, most tepertőkrémmel próbálkozom de az is csak ideig óráig. Mit egyek reggelire? Olyasmit keresek amit nem ismerek szinte csak a lidlben vásárolok.
2020. okt. 14. 08:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég érdekes, egy éjszaka alatt nekem még semmi nem romlott meg a hűtőben.... ráadásul szalámi, kolbász? Amik tartós száraz termékek? Valami fura, lehet hogy normálisabb boltot kellene keresned mert ahol most vásárolsz ott átcímkézik az árut, ha igaz amit írsz.
2020. okt. 15. 09:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Megromlik...??? Ne parázz már ennyire!

"Az új tartósító ami egyes megszokott termékeim gyártói elkezdtek alkalmazni egy éjszaka alatt megromlasztja az ételt a hütőben."

Hűűűha.... nagyobb a baj, mint sejtettem... :-D

Szerinted a boltokban aznap gyártott termékeket forgalmaznak? Mert másnapra megromlik??? Még a nyers hús se, nemhogy a füstöltáruk!

2020. okt. 15. 10:47
 13/18 anonim ***** válasza:
85%
11: nálunk rendszeresen van a hűtőben "talált" cucc, ami hátracsúszott, és mondjuk egy hete lejárt felvágott. SEMMI baja nincs! Erősen rátartással határozzák meg a minőségét megőrzi határidőket!
2020. okt. 15. 10:48
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Estéről reggelre, vagy akár egy egész nap alatt még szobahőmérsékleten se romlik meg egy párizsi, vagy egyéb felvágott! Szalámi/kolbász meg főleg nem!
2020. okt. 15. 10:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Én is előző este szoktam megcsinálni a kajámat, bár én azt el szoktam vinni magammal.

Reggelire én általában vagy kávét, vagy kapuccsinót iszom (mikor melyikhez van kedvem) + eszek egy joghurtot, vagy egy kefírt. Esetleg hozzá egy pirítóst.

2020. okt. 15. 16:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Húgom is laktózérzékeny, de erre van gyógyszer. Ő is tud enni joghurtot, vagy más tejterméket, de nem nagy mennyiségben. Beveszi a bogyót, és kész.
2020. okt. 15. 19:09
 17/18 A kérdező kommentje:
#16 koszi a választ. Adtál egy kis reményt.
2020. okt. 20. 05:39
 18/18 anonim ***** válasza:
manna boltok 0-24esek
2020. nov. 2. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!