Hogy eszitek az oreot?
Figyelt kérdés
Tehat egy ismerősöm szetszedi az oreot és úgy eszi, de ez szerintem abnormális. Melyik a helyes(ebb) mód?2020. aug. 28. 21:48
1/10 anonim válasza:
Én szét szedem de simán is eszem.
2/10 anonim válasza:
Oreoval kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de a Pilótából mindig a krémet ettem ki először :D
4/10 anonim válasza:
Sehogy, egyszer megkóstoltam, olyan íte volt mint egy lehányt, kristálycukortömbnek, amit édesítővel itattak át
6/10 anonim válasza:
Csoro vagyok, nincs penzem oreora.
8/10 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy helyes, akinek ahogy jól esik.
9/10 anonim válasza:
Én kettészedem. Van egy olyan amelyen a fehér krém a feltét és van egy sima. Így izgalmasabb enni :)
10/10 Metionin válasza:
Én úgy ahogy a Pilóta kekszet ettem gyerekként. Kettéveszem és először a krémes felet, utána a simán eszem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!