Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lekvárt mihez eszitek, hogy...

Lekvárt mihez eszitek, hogy eszitek vagy használjátok fel?

Figyelt kérdés
Almalekvár kenyérrel ugye, hogy gy nem jó?
2019. júl. 26. 05:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Palacsintába pl. Holnap meg grízes tésztát csinálok, ahhoz is kell.
2019. júl. 26. 06:12
 2/9 anonim ***** válasza:
12%
Tyűhh
2019. júl. 26. 07:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kenyérrel minden lekvár jó, már ha nincs tele zselésítő anyaggal. De süteménybe is mehet.
2019. júl. 26. 08:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen lekvárt nem szeretek kenyérrel..suti, kalács..
2019. júl. 26. 08:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Natút joghurtba keverve is finom. Meg fánkkal tunkolva is. :) Örök klasszikus kedvencem a vajas lekváros kenyér hideg tejjel. :)
2019. júl. 26. 08:12
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon nagyon ritkán eszek édességet, mert nem szeretem. Viszont néha a maradék rizsből szoktam készíteni sült török rizst, arra nagyon jól passzol a barack lekvár.

A vörös színű, fanyar lekvárokból vadhúsokhoz szoktam szószt készíteni. pl. vörösboros áfonyaszósz.

2019. júl. 26. 08:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Grízes tésztára

Pirítósra

Máglyarakásba

Kb ennyi. Nem nagyon szeretem amúgy.

2019. júl. 26. 11:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Kalácsra, fánkra, karácsonyi sütihegyek eleme, palacsintába, túróba, joghurtba, édes tésztákra.
2019. júl. 26. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg lekvárt tettem el, tavaly 100 kg almát vettem.

Soha többé...

Kenyérrel is jó, már miért ne lenne jó, ha valaki szereti.

De megveszem a natúr joghurtot 55 ft-ért, "Falusi" márkát szoktam, mert az élőflórás, tehát probiotikum.

Ha valaki pl antibiotikumot szed, vagy csak az emésztésén akar segíteni, akkor kell a probiotikum. (meg egyébként is nagyon hasznos.)

Szóval ebbe belekeverem, és kész is a gyümölcsjoghurt, ami tutira egészséges, hisz élőflórás, és tele van valódi rostokkal, mivel a lekvárt én főztem, tudom mi van benne.

a másik, hogy ez a lekvár más néven almapüré - sült húsok mellé igazi különlegesség.

Pl egyszer voltunk egy étteremben, ott volt egy nagyon jól hangzó kaja, vmi hús áfonyaöntettel. Na ez annyit takart, hogy a húsra tettek egy kanál lekvárt.

2019. júl. 26. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!