Ti hogy eszitek a tojásrántottát?
Figyelt kérdés
Kenyérrel, vagy anélkül?2018. máj. 16. 15:31
1/19 anonim válasza:
Kenyérrel, kiflivel, zsömlyével.
2/19 anonim válasza:
Attól függ mennyi plusz dolgot teszek a rántottába, de általában egy szelet kenyér azért elfogy mellé (napi egy szeletnél nem eszem többet).
3/19 anonim válasza:
Kenyérrel, de kevesebb a kenyér, mint a rántotta, szóval nem eszek meg 4 tojásos rántottához két 3 cm vastag szeletet.
5/19 anonim válasza:
Én kenyér nélkül szoktam enni..:D
6/19 anonim válasza:
Hú ha kenyér nélkül enném szerintem nagyon megfájdulna a gyomrom tőle. Igaz én szoktam virslit, kolbászt tenni bele, de ha nem tennék, akkor sem tudom elképzelni, hogy kenyér nélkül egyem. Amikor diétáztam és nem ettem kenyeret, akkor rengeteg paradicsommal ettem
7/19 anonim válasza:
Zöldségekkel vagy pufi rizzsel.
De van, hogy simán betolom magában később a maradékot.
8/19 anonim válasza:
Mindig eszek hozzá pékárut, magában nekem nagyon tömény lenne (zsírral készítem, és jellemzően van benne hagyma, illetve paprika is, a tetején pedig fűszerpaprika).
9/19 anonim válasza:
Én pirítósra teszem és egy kis tárkonyt szórok rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!