Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ti hogy eszitek a tojásrántottát?

Ti hogy eszitek a tojásrántottát?

Figyelt kérdés
Kenyérrel, vagy anélkül?

2018. máj. 16. 15:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%
Kenyér nélkül, csipős paprikát harapok hozzá :)
2018. máj. 16. 16:32
 12/19 anonim válasza:
76%
Teljes kiőrlésű kenyérrel és a rántottához (bele) reszelt sajt/füstölt sajt, hagyma/póréhagyma, paprika, de csináltam már fokhagymás-kukoricás omlettet is :D
2018. máj. 16. 16:51
 13/19 anonim ***** válasza:
76%
Én kiflivel és lilahagymával szeretem a legjobban, tetejére pedig csípős Piros Arany :))
2018. máj. 16. 16:52
 14/19 anonim ***** válasza:
77%

Villval, jó étvággyal, kenyér nélkül.

Vagy zsömlében salátával.

2018. máj. 16. 17:52
 15/19 anonim ***** válasza:
76%

Nyers zöldséggel, olykor fűszeres paradicsompürével, olykor mustárral, de sajt és kivételesen tejföl is akadhat rajta.

Benne zöldség, magliszt, kölesliszt, krumpliliszt szokott lenni, bár ez utóbbiaknál inkább tojáslepénynek nevezem, sokkal tésztásabb, mint a rántotta, bár a liszt mennyisége elég kevés.

Sok évvel ezelőtt elhagytam a kenyeret, azóta nem eszem hozzá. Azóta visszajött a kenyér, de inkább magában eszem vagy vajjal és zöldséggel, rántottához semmiképp. Rántotta amúgyis sokkal gyakrabban van itthon, mint kenyér.

2018. máj. 16. 18:07
 16/19 anonim ***** válasza:
76%
5 évben egyszer ha csinálok tojásrántottát,nem szeretem.Kenyérrel mindenképp.
2018. máj. 16. 19:26
 17/19 anonim ***** válasza:
74%
A hagymás-szalonnás rántottát szeretem a legjobban , rozskenyeret és lilahagymát eszek hozzá.
2018. máj. 16. 21:36
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen pékáruval vagy sült krumplival.
2018. máj. 16. 21:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Kenyér nélkül, bár én amúgy sem eszem semmihez kenyeret (nem azért, mert húdeszuperegészséges életmódot élek, egyszerűen nem kell, így nőttem fel), mellé tejföllel, és esetleg valamilyen zöldséggel.
2018. máj. 18. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!