Miben eszitek a müzlit/gabonapelyhet/zabkását stb.?
Figyelt kérdés
Én mindig egy műanyag tálban, valahogy nem érzem magam kényelmesen, ha levesestányérból eszem😆2020. jún. 12. 10:36
2/20 Musztafa Kebab válasza:
A kapanyányi monyóknak a hasáról :DD
3/20 Barackoshányás válasza:
Bögre vagy ilyen fancy (nem is az) levesestál. Tudod, az a sokkal mélyebb. Ilyesmi: [link]
5/20 anonim válasza:
Minden boltban, ahol árulnak ilyen jellegű termékeket, van müzlistál is. Többet is vettem már.
6/20 Musztafa Kebab válasza:
Lepontozta a sok humortalan és műveletlen sutyerák a kapanyányi monyókot. Látszik egyikőtöknek sem volt gyerekkora.
7/20 anonim válasza:
Mi abban a humoros, hogy oda nem vágó random dolgokat írogatok?
Krumpli XDDDDDDDDD hahahhahahaha vicces voook :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ha lepontozol humortalan vagy lol xd
.... a humort a legtöbben akkor szeretik, ha humoros. :)
8/20 anonim válasza:
Retro piros zománcos edényből, amiben megfőzőm a zabkását. Kevesebbet kell mosogatni. :)
9/20 anonim válasza:
Nagy bögréből szoktam. Van müzlistálam is, de azt ritkán használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!