Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miben eszitek a müzlit/gabonap...

Miben eszitek a müzlit/gabonapelyhet/zabkását stb.?

Figyelt kérdés
Én mindig egy műanyag tálban, valahogy nem érzem magam kényelmesen, ha levesestányérból eszem😆

2020. jún. 12. 10:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Müzlis tálból.
2020. jún. 16. 00:23
 12/20 anonim ***** válasza:
10%
Én hó lapátal eszem a vödörböl.
2020. jún. 16. 00:26
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Narancslével szoktam.

Beleöntöm az emésztő gödörbe azt öntök rá egy kis narancslét hús levesel és hó lapátal meg eszem.

2020. jún. 16. 00:27
 14/20 anonim ***** válasza:
51%

Ígyál sok vízet az segiti az emésztést és kellemeseb tudsz tőle wcni tapasztalat.. .

Jajj én mennyit szenvedtem mostanában azt a sok víz megoldota a problémát drága igyál sok.vízet😁🙄🙄

2020. jún. 16. 00:30
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Masaru Emoto 1943-ban született Jokohamában. Életének nagy részét a víz tanulmányozásának szentelte. A hópelyhektől ihletve rájött, hogy a víz fagyott kristály formájában mutatja meg igazi természetét. Kutató munkája során a fagyott vizet vizsgálta, melynek kristályairól mikroszkópos felvételeket készített. Rájött, hogy eme kristályok aszerint változtatják formájukat, hogy a vizet, amit ezen kristályok alkotnak, előzőleg milyen mentális hatásnak tett ki. Lényegében arról van szó, hogy a víz szerkezetére kifejezett hatással volt az, hogy előtte mit gondoltak, mondtak a közelében lévő emberek. Bármilyen hihetetlen is, a gondolatainkat, mint információval rendelkező energiahullámokat a víz érzékeli, befogadja és ami a lényeg, azonosul vele.
2020. jún. 16. 00:33
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Drágam ezt fogad meg💜💜
2020. jún. 16. 00:33
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Én szívesen ismerkedbék veled.

Van kedved?

2020. jún. 16. 00:34
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Beszélgethetnék a gabonapehlyről egy kis
2020. jún. 16. 00:34
 19/20 anonim ***** válasza:
30%
Öblös tálka, boltokban müzlistál néven kapható, de én levest is ebből szoktam enni.
2020. jún. 19. 13:54
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Müzlistálból, porcelán. De amúgy én a levest meg a rizst is ilyenből eszem. a hagyományos levesestányérből meg a spagettit.
2021. máj. 17. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!