A gabonapelyhek miért irreleváns figurákkal vannak reklámozva?
Nem értem emögött a koncepciót. Például, csokoládés gabonagolyó "Kalózok reggelije" névvel. Mikor faltak a kalózok gabonapelyhet reggelire? :D ruhájuk nem volt rendes, meg nem tudtak mosakodni, de gabonapeheeeeely, aaaaaaz persze hogy volt! :DDDDDDD
De ugyanez igaz a Kellog's termékekre is. Miért tigris, elefánt, tukán, medve, papagáj meg ilyesmik? Egyedül a Nesquik gabonagolyónak van köze a nyúlhoz :P
Mivel ezek fő közönsége a gyerekek!
Kalóz, oroszlán, medve meg ilyenek erősek, s ezzel azt mondják, te is erős leszel tőle. A mézes karikán méhecske van, hiszen onnan jön a méz. Tukan es papagaj a nagyon színes gabonapelyhekre kerül. Tehat van benne rendszer.
A Kellogs sima corflakes dobozán pl csak egy kakas van. Az teljesen érthető, hiszen a kakas a reggeli ebresztő.
De vannak, olyan pelyhek, amiken nincsenek ilyenek.
Köszönöm a válaszokat :) így mostmár érthetőbb. Azért kérdeztem, mert az összes "márkásabb" gabonapehelynek ilyen a csomagolása, csak jellemzően a márkátlanokok nincs mesefigura.
A kakas és a méhecske aránylag érthető, igen :) a tigrisen, tukánon, elefánton voltam inkább kiakadva, na meg a kalózosdin.
Örülök, hogy tisztább lett a kép.
Igen azok olyanok. De ugye erősség meg szinesség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!