A franciadrazsét és hasonlókat hogy eszitek? Egyenként a szájba két ujjal, vagy több szem a tenyérbe, és úgy?
Egyenkent, de nem csak ugy megragni!
Elobb egy picit forgatgatni, utana ovatosan megroppantani a cukormazt (ezt elropogtatni), de a csokigolyo meg egyben van. Utana a csokigolyot kell ugy elnyalogatni, hogy elerj a belso magig, azt pedig szetragni :)
Franciadrazse Biblia szerint :D
Hol így, hol úgy. Ha állhatatos vagyok, akkor egyenként, ha habzsolós, akkor akár 4-5 szemet is egyszerre. Szerintem ez kicsit olyan, mint a kutyának a jutalomfalat, nem a mennyiség a lényeg, hanem az, hogy kap, így több örömöt szerez, ha sokszor kap(ok) keveset, mintha egyszerre egy egész zacskóval megy a szájba. Persze az ember magának adja, így nem tudja annyira megállni, mint ahogy az átlag kutya se tudja.
Mogyorót, pattogatott kukoricát, mazsolát többnyire marokszámra eszek, de mandulát pl. egyesével. Ebbe még bele se gondoltam, érdekes, nem tudom, mi a különbség, miért alakult így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!