KfC (csirkemell) miért egészségtelen az emberek szerint?
Figyelt kérdés
100g csirkemell - 236kcal
11,5g zsír amelyből 2,9g telített zsírsavak
7,8g szénhidrát amelyből 0,4g cukrok
25,4g FEHÉRJE
1,5g só
Finom is, egészséges is. Nem értem mi a gond...
Megmagyarázná valaki?
2020. júl. 25. 10:09
31/36 anonim válasza:
#30, ügyes!
Tehát főzés közben teszem rá a sajtot és a tejfölt, hogy ne ragadjon össze a makaróni...
Hát ne haragudj, én nem ennék abból főztből.
32/36 anonim válasza:
#31 nem fozes kozben. ahogy kijon a teszta a vizbol, kevered a tejfollel
33/36 anonim válasza:
De ha csak vízzel kevered össze, akkor összeragad a tészta! Nem tudom észrevetted-e, hogy erről pappolok már mióta….
34/36 anonim válasza:
mondom TEJFOL. nem viz, minek keverned vizzel? abban fo, utana mar nem kell
35/36 anonim válasza:
Istenem…
Csináltál már valaha tésztát?
Ha csak vízben fő, akkor osszeragad!
36/36 anonim válasza:
maximum akkor ragad ossze ha nagyon keves vizben fozod es egyszer se keversz rajta. fozovizbe olajat tenni teljesen ertelmetlen, az olaj a viz felszinen fog uszni, a teszta meg a viz alatt fo
(amugy Olaszorszagban elek, olasz a parom, eleg gyakra fozok tesztat :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!