KfC (csirkemell) miért egészségtelen az emberek szerint?
100g csirkemell - 236kcal
11,5g zsír amelyből 2,9g telített zsírsavak
7,8g szénhidrát amelyből 0,4g cukrok
25,4g FEHÉRJE
1,5g só
Finom is, egészséges is. Nem értem mi a gond...
Megmagyarázná valaki?
"Most beégtél!"
A kiírt kérdés a KFC termékre vonatkozik, annak a tápérték adatai vannak ott, arra válaszoltam. Aki ezt nem képes megérteni az max alsós gyerek, nem orvostanhallgató.
Persze, itt mindenki azt mond amit akar. Én is asztronauta vagyok, és ezt a választ az ISS fedélzetéről írom.
ma 12:37
Ezt írtam én is. Időnként belefér, de ne ez adja az alapot, mert azt hiszi milyen szuper egészséges.
De te en bloc az összes ételre vonatkoztatva írtad és a belinkelt cikk sem említi, hogy csak KFC.
Amúgy az milyen hülyeség már, hogy 10% telített zsír az össz zsírhoz képest csak a KFC-re vonatkozik? KFC csirkék máshogy funkcionálnak vagy mi? Ezt hülyeséget...Takarodj kifele mielőtt még jobban beégeted magad! Okoskodó
ma 12:40
Hagyjuk! Unalmas, és érved sincs csak posztó stílusod, miközben egy három mondatos szöveget sem vagy képes értelmezni.
Részemről téma lezárva.
“nem minden elelmiszer van olajban kisutve”
Finom csirkét hogy szokás csinálni? Csak nem főzöd vízben?
Ha igen, akkor jó étvágyat kívánok az íztelen száraz csirkéhez és sok sikert a megrágásához!
Egy minimális olaj pedig kb. minden ételhez kell! A tésztához és a rizshez is, hogy ne ragadjon össze, a csirkéhez és pulykához is (még akkor is ha nem rántott) hogy finom ropogós legyen!
A sajtos-tejfölös makarónit milyen szósszal öntöd le ????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!