Mi a legundorítóbb, jószándékkal emberi fogyasztásra szánt étel? (Tehát nem nyers vagy romlott, élelmiszernek készült dolog, fura ízesítés nélkül)
Emberi fogyasztásra szánt: tehát sült patkány, penészes gyümölcs, lócitrom nem játszik.
Ugyanez okból pl a nyers hús, a lekozmált étel, vagy az egyéb konyhai inkompetencia termékei nem játszanak.
Mivel sóval, cukorral és egyéb fűszerekkel mindent különösebb kreativitás nélkül el lehet cseszni, ezek se játszanak.
Pár tipp, de írjatok még:
A dinósajtot én is kihagynám. Bár állítólag minél régebbi évjárat, annál jobb :D
Nekem egyik se undorító, amit felsoroltál, max. nem szeretem (annyira). A káposztás tésztát kifejezetten szeretem, de csak sósan, nem cukorral. A belsőségekből készített ételek túlnyomó részét is szeretem (májat, velőt is).
Az egzotikus (nálunk nem/kevésbé megszokott) ételekre is nyitott vagyok, pl. szeretem a tenger gyümölcseit, a rákot, kaviárt, csigát is ettem már. Amit nem valószínű, hogy megkóstolnék, az a rovarok, a korábban említett kukacos sajt, 100 napos tojás, svéd halas izé.
Szerintem magasan a kocsonya.
Több étel van amit nem szeretek, de a kocsonyától teljes mértékben irtózok kiskoromtól kezdve.
Egyszer vettem rebarbarakonzervet. Kíváncsi voltam, milyen. Azóta inkább nem...
Kakaót vízzel szerintem el lehet jól készíteni, és forró csokinak hívják. A többivel meg eleve nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!