Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mivel lehet ízesíteni a sós...

Mivel lehet ízesíteni a sós lében elrakott tonhalat (konzerv) úgy, hogy ne veszítse el "diétás jellegét" (tehát ne kelljen hozzáadni sok felesleges kalóriát)?

Figyelt kérdés

2018. jún. 20. 23:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A halra citromlét csepegtetni, és mellé egy kis friss saláta.

Én pont tonhalat vacsiztam tegnap, én olívabogyót csipegettem mellé, az is jól megy hozzá. Az olívabogyó nem tudom mennyi kalória, mert én nem diétázom, de nyilván egy maréknyi halhúshoz megenni pár szem olívát nem nagy bűn.

Nem tudom mennyire szigorú a diétád, de én még úgy is felszoktam használni a tonhal konzervet, hogy serpenyőben átfuttatom paradicsomszószos, fokhagymás, zöldfűszeres alapon, majd ezt tésztára rakom.

2018. jún. 21. 06:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Citrom, kapor, yogonez. Illetve én salátát szoktam csinálni, az tonhal, 1 rész ketchup, 1 rész majonéz és egy kisebb alma kockára vágva. Mondjuk én a vízben eltettet nem szeretem, csak az olivaolajosat és mivel amúgy nem eszek olyat amiben kiemelkedően magas a kalória tartalom, nem probléma az a kis olaj.
2018. jún. 21. 07:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!