Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért kívánom néha ennyire az...

Miért kívánom néha ennyire az ecetet? Miért vagyok utána jobban?

Figyelt kérdés

Havonta-kéthavonta elkezdek rá nagyon éhezni. Megint egy ilyen szakaszban vagyok.

Napok óta alig eszek. Mindent száraznak meg nehézkesnek érzek, akármit készítettem, semmi se esett jól. Most meg nemrég felvágtam egy vöröshagymát, meglocsoltam sok ecettel, és miután megettem, mint akit kicseréltek. Napok óta szédültem, fájt a fejem, nem kaptam levegőt meg fájt a hasam, amióta meg ettem eceteset, elmúlt az egész, és tele vagyok energiával.

Sokszor van, hogy amikor megéhezek rá, akkor öntök tejfölre, vagy kígyóuborkára vagy szintén hagymára, natúr joghurtba is gyakran teszek. És utána frissebbnek érzem magam.

2020. máj. 27. 23:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
En epeproblemara gondolnek elso nekifutasra.
2020. máj. 28. 08:28
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Refluxtol valoszinuleg nem kell felned.
2020. máj. 28. 08:29
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Kb. 20 éve egy egész jó könyvet olvastam az ecet jótékony hatásairól. Ott a borecet volt a fő sláger, részletesen kifejtették, hogy mennyi minden hatása van a szervezetben, nem csak arró van szó, hogy savanyú, hanem komoly élettani hatása van, úgy az erek állapotára, mint a vércukor szint szabályozásában.

Ha a szervezeted igényli, iktasd be rendszeresen a táplálkozásodba, levesekbe , főzelékekbe , salátákba 1-2 teáskanállal naponta.

2020. máj. 28. 13:41
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
A terheses válaszok régi gyakorizmusok, az egyik legkitartóbb trollmantrának köszönhetjük őket. A lepontozás az ezen kondícionált dühből és a poénkra immunisak tettrekészségéből tevődik össze.
2020. máj. 28. 14:18
 15/16 Scherer jancsi válasza:
32%
Szégyellje magát,aki a gyakori kérdésekhez jár kekeckedni,a jóisten verje meg őket,de nagyon! Sokan írnak,tanácsért fordulnak embertársaikhoz,nem tréfálkozni akar,nem is hitvány drogosok beszólásait hallgatni. Aki nem ért a témához,inkább ne szóljon hozzá! Elég egyetlen értelmes hozzászóló. Az ecet valóban helyreteszi a szervezetet,hogy miért,arra vannak szakemberek kommentjei az interneten rengeteg nyelven,hozzá kell rendelni a fordítást.
2022. aug. 17. 09:10
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
De jó, hogy ide tudtál tévedni jó két év után átkozódni egy jót öreg!
2022. aug. 17. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!