Milyen módszerrel lehet leszokni a piáról? Sajnos kb. fél éve naponta iszom, hol pálinkát, hol vodkát. Nem túl sokat (2-3 felest), de azt kívánom. Utána már nem kell. Ez alkoholizmus? Hogyan szokjak le?
Ez igenis alkoholizmus már. Nem a mérték, hanem a rendszeresség számít egy függőség esetében, és ez az.
Kérdező, esetleg nekem az jutott eszembe, hogy ne állj meg 2-3 felesnél, hanem igyál többet, amíg rosszul leszel (de azért óvatosan, ne a detoxban köss ki, csak a wc-n...). Hátha ez elveszi a kedvedet.
Ittam, abbahagytam, nem ittam. Dohányoztam, abbahagytam, nem dohányoztam. Nem heroin egyik se, hogy fizikai fájdalmat érezz az elvonásakor. Alkoholnál előfordul, de az már a nem evős, beszarós-behugyozós stádium után, és akkor is inkább az van, hogy elmúlik a tompaság, tehát fáj, ami károsodott.
Rájössz, hogy nem te vagy, és vége. Engedd magadnak átlátni a valós helyzetet, szánj rá időt! Az se baj, ha a horgászatra kapsz rá közben, az legalább "természetfüggés", ami igencsak tiszta technológia.
Akaraterő kell! Sok szerencsét!!
Ha igazán akarod akkor sikerülni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!