Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha lefagyasztok egy péksütit...

Ha lefagyasztok egy péksütit (pl. kakaóscsigát) mert most nem kívánom, de majd később akarom megenni, és utána nem közvetlen enném meg hanem pl. másnap, jó lenne még?

Figyelt kérdés

Tejterméket nem tartalmaz; nem vaníliás.


Erről beszélgettünk a barátnőmmel egyik nap (tudom, furcsa téma :D súlytartó étrend kapcsán)


Mi történne, ha lefagyasztanánk egy kakaóscsigát például, de nem kifagyasztás után közvetlen ennénk meg (ugye ekkor jó, én is szoktam így pl. pékárut lefagyasztani) hanem várnánk fél napot vele? Vagy 1 napot? akkor is ehető lenne?



2015. máj. 10. 21:12
 1/3 anonim válasza:
Persze ehető marad:) néha én is várok még kiolvasztás után fél/egy napot
2015. máj. 10. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha szobahőmérsékleten enged ki, akkor ehető, de ha mikróban,akkor később már nagyon kemény lesz.
2015. máj. 10. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Erre volta kíváncsi, köszönöm!


(A kiolvasztás után rögtön-t én úgy értettem, hogy gyorsan megmikrózom a pékárut és rögtön meg is eszem, tapasztaltam is, hogy ha nem akkor megkeményedik :( )

2015. máj. 10. 23:26

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!